Butik

Jeg har indgået et samarbejde med FindBog, så de står for at sælge mine produkter. Derfor vil du blive dirigeret videre til deres side, hvis du vil købe en vare.

Ildsjælenes bog – Af Tommy Krabbe

Pris: 249 + fragt

Bogen, der er skrevet til alle, der ønsker at brænde igennem uden at brænde ud.

Det er den første bog, der er dedikeret til selve begrebet ildsjæl. Du vil blandt andet lære mere om:

  • Hvad en ildsjæl er
  • Hvilke typer ildsjæle der findes
  • Hvilke faser en ildsjæl skal igennem
  • Pessimisme og optimisme
  • At få andre med
  • At undgå stress

Den er blevet flittigt læst og brug at både frivillige, ansatte og mange, der har forladt arbejdsmarkedet.

Køb bogen her. (Via Findbog.dk)

Få succes som voksen

”Få succes som voksen – For unge der vil have glæde, fremgang og gøre en forskel” er skrevet til unge mellem 15 og 25. Den handler om, hvad man selv kan gøre for at få fremgang, gøre en forskel og være glad. For det er de tre begreber, forfatteren mener, udgør det at have succes.
Bogen kommer med ti gode og konkrete råd. Det kan for eksempel være ”Vær sulten”, ”Bliv inspireret”, ”Overskrid dine grænser”, ”Øv dig” og mange flere.Jeg henter på erfaringer fra sin egen ungdom, sit arbejde med unge gennem ti år og ikke mindst erfaring som foredragsholder med at tænde ilden i andre mennesker.Bogen bliver selvfølgelig købt som gave af én, der gerne vil hjælpe en ung på vej, men også af unge, der føler sig forvirrede, og endelig er der også flere skoler, der bruger den i undervisningen.
Køb bogen her.

Tshirt

Tshirten er til alle mennesker, der ikke bare lader hjertet tale, men lader det råbe!

Ildsjæle, der gerne vil ud med det, de brænder for. Det er ikke et pladderromantisk hjerte, men et realistisk tegnet hjerte, da det ikke handler om fantasi, men om at gøre en forskel i virkeligheden. Hos den, der bærer tshirten, er der rent faktisk et virkeligt hjerte, der banker for noget, der er så meningsfuldt, at det skal ud til verden.
Billedet på t-shirten er designet af Nadia Plesner, og materialet er 100 % økologisk bomuld.
Køb den her.

Ledig uden stress – af Helle Alsted

Den første bog om et begreb, der påvirker mange, men ingen anerkender.

Mere end halvdelen af alle ledige har symptomer på stress, og alligevel gøres der ikke noget ved det.

Systemerne er præget af en gammel antagelse om, at det er kun folk i arbejde, der får stress, og derfor hjælper de ikke den enkelte ledige med at opdage stress og gøre noget ved det.

Du kan hente masser af konkret hjælp og finde afklaring i bogen, hvis du er ledig, men det har også vist sig, at mange sagsbehandlere, jobkonsulenter og anden aktørere kan gøre brug af den.

Køb bogen her. (Via Findbog.dk)

Plakaten “Ikaros-skalaen”

Pris: 220 kr. + fragt.

Mine foredrag om ildsjæle har som regel denne plakat som rød tråd. Den bygger på den gamle myte om Ikaros, som er et symbol på ikke at finde balancen.

Her menes der balancen mellem at brænde og undgå at brænde ud.

Plakaten er oplagt at købe til kontoret efter et foredrag, da det kan sikre, at man husker at bruge redskaberne og tankerne i hverdagen. Ofte glemmer man jo ellers, hvad der er blevet sagt – uanset hvor medrivende det måtte have været.

Logoet, som står henover billedet, er naturligvis ikke med på den rigtige plakat.

Du kan se og høre mig forklare plakaten her. (Youtube)

Køb bogen her. (Via Findbog.dk)

Plakaten “Sortseere og jubelidioter”

Pris: 220 kr. + fragt

Betydningen af denne plakat kan stå helt for sig selv og kan inspirere de forbipasserende til at tænke over, hvor de ligger henne i forhold til pessimisme og optimisme.

Tanken bag er, at de tre midterste figurer alle kan bidrage med både positivt og negativt (Ja, også pessimisterne), mens sortseerne og jubelidioterne på hver sin måde kun bidrage med negativt.

Du kan høre mig fortælle mere om plakatens betydning her.

Og så kan du selvfølgelig købe plakaten her. (Via Findbog.dk)