Det sjove valg

For ikke så mange år siden kunne humoren i dansk valgkamp være i Poul Nyrups cykelhjelm. Men nu har vi de sociale medier, hvor der er plads til skøre input, der får smil på læberne midt i al alvoren.

Nu kan enhver med et simpel redigerings- eller billedbehandlingsprogam manipulere med virkeligheden, hvorefter det kan sprede sig på de sociale medier, såsom Youtube, Twitter, Facebook, Google Plus osv.

Jeg hylder humoren under valget, for den er bare den korteste afstand mellem mennesker. Det oplever jeg selvfølgeig også som foredragsholder. Og et valg i et demokratisk land, handler først og fremmest om, at vi alle bidrager med vores stemme til, at landet skal fungere for os alle. Så har vi bare forskellige meninger om, hvordan det gøres bedst.

Nedenstående har jeg indsat nogle af de humoristiske indslag, jeg er stødt på, og du er selvfølgelig velkommen til at tilføje flere.

God fornøjelse og uanset hvem du stemmer på, vil jeg ønske dig et godt valg.

Villys engelsk

De skøre indfald omkring Villy Søvndals engelskkundskaber kom til verden før valget, men alligevel har de huseret flittigt. Her er et gensyn med tre af videoerne.

 

 

  

 
 

Helles 12 minutter

 

Når et forslag kan være svært at forklare, sidder der et sted en mand foran en computer og bliver træt af at mangle en simpel forklaring, og så bliver sådan en video skabt.

 

Helles indbakke

Dette er ikke en video, men et humoristisk screenshot af Helle Thornings mulige indbakke.

Løkke og det sene valg

Valgtrommerne lød allerede i foråret, og det fik nogle sjove menneesker til at spekulere over, om der nogensinde kom et valg.

 

 

De gule sedler

Løkkes gule seddel til Helle Thorning er blevet reproduceret i mange versioner og på denne side, kan du se en lang række versioner samt mere underholdende valghumor.

Skriv en kommentar