Få succes som voksen

ALLE unge vil gerne have succes, og ALLE forældre vil gerne have, at de får det. Men det kræver i første omgang to vigtige ting:

  1. Viden om hvad man skal gøre.
  2. Motivationen, værktøjerne og evnerne til at gøre det.

Nogle unge har ingen af delene, andre unge har kun den ene del, mens helt andre unge har begge dele.

De har dog alle brug for at få sat det hele i system. Men det er særdeles svært i en tid, hvor de unge proppes med ligegyldigheder i samtlige medier og bruger medierne mere end nogensinde. Prøv fx at slå op på en hvilken som helst tv-oversigt. Hvilket program inspirerer, motiverer og kommer med værktøjer til unge? Hvilket program har rollemodeller, som kan motivere unge til at få succes i livet?

Dette foredrag er bygget op omkring ti gode råd, som giver de unge retning og redskaberne til at komme derhen, de vil. Med succes menes der her at få fremgang, være glad og gøre en forskel. Efter det underholdende foredrag vil målgruppen have fået det rette spark bagi og masser af konkrete eksempler og værktøjer til at gå ud og fortsætte livet – nu med deres egen GPS, der viser vejen mod succes.

Foredraget kan tilrettelægges, så det passer til målgrupper af unge fra 15 til 25 år, og desuden kan det også bestilles som forældreforedrag.

Forarbejdet for foredraget er bogen ”Få succes som voksen”, som kan hentes helt gratis som ebog eller lydbog på www.successomvoksen.dk. Den er blandt andet baseret på de sidste syv år, hvor Tommy Krabbe har arbejdet med at skabe mere succes i livet for udsatte unge.