Referencer

Der er heldigvis mange forskellige steder, som har indset den konkrete værdi i at investere i virksomhedens eller foreningens ildsjæle. Her kan du læse, hvordan tidligere kunder har oplevet et foredrag.

Private virksomheder

Tommy er autentisk, reflekteret og et menneske, der går efter målet – gerne med utraditionelle midler. Det er berigende og inspirerende – og jeg kan varmt anbefale et foredrag med efterfølgende dialog.

Pia Torreck, direktør og lederudviklingskonsulent,  UPTION

Tilhørerne var tryllebundne fra start til slut, og Tommy høstede stort bifald for sit til lejligheden tilpassede foredrag. Tommy Krabbe får bestemt 5 store point og de varmeste anbefalinger fra mig!

Lotte Andreasen Salgschef, Amino

Det var meget inspirerende at høre om en anderledes måde at karakterisere ildsjæle og få nye bud på, hvordan man bliver ved med at brænde – uden at forsvinde helt i flammerne.

Eva Storm, Konsulent, KAB

Tommy Krabbe leverede et engageret og veldisponeret foredrag med stort vid og vestjysk lune. Et foredrag med ham er ny næring til ildsjælenes bål, og der er ingen tvivl om, at hans egen sjæl er i lys lue.

Hans Stokholm Kjer, Kreativ direktør og ejer, Kjers Kommunikation

Det offentlige

Vi havde i Greve Kommune fornøjelsen af at høre Tommy Krabbe til vores årlige frivillighedsarrangement. Det er tydeligt, at Tommy taler fra hjertet – ikke fra et stykke papir, og at han grundlæggende er interesseret i de mennesker, der omgiver ham. Tommy var en stor inspiration for alle i salen, heriblandt de frivillige, politikere og administration. Vi kan varmt anbefale et foredrag med Tommy til alle, der har brug for at se tingene i et nyt perspektiv.

Hanne Staanum, Centerchef for Sundhed & Pleje, Greve Kommune

Tommy Krabbe leverede et meget inspirerende, engageret og veldisponeret foredrag. Vores deltagere har efterfølgende givet udtryk for stor tilfredshed med foredraget. Vi kan varmt anbefale Tommy til andre konferencearrangører.

Birthe Bendtsen, sekretariatsleder, Foreningen af tekniske og administrative tjenestemænd (TAT)

Jeg er sikker på at vi ramte plet ved at vælge dig som foredragsholder. Du gav os en ny tilgang til vores arbejde med de frivillige i marinehjemmeværnet og forstod at sætte tingene ind i en anderledes og inspirerende kontekst. Tak for det.

Peter Nielsen, Orlogskaptajn, Marinehjemmeværnet

Du var rigtig god til at tage udgangspunkt i lærere og pædagogers job og talte til nogle særdeles lyttende medarbejdere, der efterfølgende har givet udtryk for deres store tilfredshed med dit indlæg.

Flemming Larsen, Skoleleder, Marienberg Skole

Vi kan anbefale Tommy til andre konferencearrangører, idet de vil kunne få glæde af hans evner som omvandrende flammekaster.

Thure Dan Petersen, Kulturchef, Lejre Kommune

Reaktionerne fra tilhørerne var: Spændende og inspirerende fortalt af dig med et fantastisk engagement :-) Tak for en super oplevelse!

Ulla Kobberø, Bestyrelsesmedlem, Koldby Skole

Velgørende / frivillige organisationer

Tommy leverede et meget levende og underholdende oplæg på vores årsmøde for frivillige ledere i det sociale arbejde i november 2011. Der var masser af indsigt, menneskekundskab og øjeblikke, der satte ord på nogle af de centrale dilemmaer og overvejelser, man står med – når man er en dedikeret ildsjæl. Deltagerne gik opløftede og inspirerede derfra!

Line Thausdal Jakobson, Udviklingskonsulent, Røde Kors

Mange deltagere udtrykte stor begejstring over Tommy Krabbes indlæg, der var levende, letfordøjeligt og tankevækkende.

Kirsten Christensen, Uddannelseskoordinator, DBU Sjælland

Tusind tak for et fantastisk, indlevende, inspirerende og fængslende oplæg om ‘Ildsjæle’ i Café Sygemeldt. Samtlige deltagere var begejstrede og gik berigede og opstemte fra dagens arrangement.
Din særlige jyske og uhøjtidelige facon giver et jordnært og optimistisk løft – også hos en gruppe mennesker, som ellers har mange tunge tanker og omstændigheder at slås med.
Susanne Kjær, Leder, Café Sygemeldt

Vi kan brændende varmt anbefale andre frivilligorganisationer at gøre brug af Tommys vidende og veloplagte foredrag som inspiration og læring for foreningens ildsjæle.

Bjarne Højlund Pedersen, Ghana Venskabsgrupperne

Åbne foredrag

Vi kan på det varmeste anbefale Tommys foredrag til alle der ønsker at gøre en forskel. Kanont, inspirerende og vedkommende – intet mindre!

Krisoffer Harboe, Kolding Bibliotek

Tommy Krabbes “Ildsjæl” gav bestemt stof til eftertanke og den gik rent ind hos de unge iværksættere til Final Friday, en person der brænder så meget igennem kan varmt anbefales!

Morten Krarup Kristensen, Final Friday

Vi har oplevet Tommy levere et underholdende og inspirerende foredrag målrettet repræsentanter fra kommunens landsbyer. Foredraget satte tanker og debat i gang med henblik på at tænke “ud af boksen”

Jens Lykke, Souschef, Kultur og Fritid, Mariagerfjord Kommune