Tænd ildsjælen og gør en forskel

- Et foredrag der sætter fut i folk!

Spørger man anonymt vil 8 ud af 10 svare, at de på et eller andet område ser sig selv som en ildsjæl. Men stiller man det samme spørgsmål i en forsamling, er det nærmere 1 ud af 10, der rækker hånden op. For selvom vi nu har haft ordet ildsjæl i det danske sprog i mere end 150 år, er det først nu, begrebet er blevet afkodet, så vi nu både kan vide og vedstå, at vi er ildsjæle.

Baseret på den første bog om emnet (Ildsjælenes bog) og reaktioner fra mere end 100 foredrag for danske virksomheder og organisationer, sætter Tommy Krabbe fokus på, hvordan vi sætter gang i bålet uden at brænde ud.

Foredraget beskæftiger sig blandt andet med spørgsmålene:

  • Hvad er en ildsjæl?
  • Hvilke typer er der?
  • Hvad får vi ud af, at være ildsjæle?
  • Hvordan får vi andre op af hængekøjen?
  • Hvordan siger ildsjælen ”nej” uden at få dårlig samvittighed?
  • Hvordan undgår ildsjælen at brænde ud?

Foredraget giver desuden inspiration i forbindelse med motivation, trivsel, arbejdsglæde, stress, psykisk velbefindende, kommunikation, work-life balance, ledelse, samarbejde og det at gøre en positiv forskel.

Da hver gruppe er tilhørere er unik, bliver alle foredrag tilpasset den enkelte købers behov. Foredraget kan sagtens stå alene, men også bruges som indspark på en temadag, hvor der ønskes en anderledes og energifuld måde at starte på eller slutte af med.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Athenas på 35 11 21 31 eller kontakt@athenas.dk