To dage om hvordan du brænder igennem uden at brænde ud

Seminaret ”Ildsjælen på arbejde” afholdes d. 14.-15. marts 2012 på Tivoli Hotel i København. Læs her, hvorfor du skulle overveje at tage med.

Riget fattes penge. Krisen kradser erhvervslivet, og det offentlige følger deraf selvfølgelig med. Vi skal være mere effektive for færre penge, og så skal vi naturligvis stadigvæk være motiverede, glade og givende, når vi går på arbejde. Endelig skal kunder, borgere og andre opleve den samme gode service – hvis ikke en bedre service.

Alt dette presser os som mennesker. En uheldig konsekvens heraf kan blive, at vi bliver distanceret fra det, vi laver. Arbejdstiden bliver en fase i løbet af dagen, hvor vi bare skal holde ud – uden at blive fyret. For vi kan ikke længere se meningen med det, vi laver.

Men en anden – og langt bedre – konsekvens kan være, at vi rejser os med udfordringerne: At vi tænder og holder gang i ildsjælen vel at mærke uden at brænde ud. Sidegevinsterne er mere indflydelse, arbejdsglæde, trivsel, udvikling og mening, hvilket selvfølgelig afspejler sig på både kunde- og borgertilfredshed og derigennem bundlinjen.

Ingen hokus pokus, men virkeligheden i fokus

Hvis du ikke har arbejdet professionelt med ildsjælebegrebet før, kan det måske lyde abstrakt eller langhåret at skulle beskæftige sig med noget så løst som din indre ildsjæl. Sådan har jeg selv haft det, og det var netop derfor, jeg for flere år siden satte mig for at gøre begrebet konkret og brugbart.

Mere end 75 blogindlæg, en bog, mange artikler og foredrag for mere end 10.000 mennesker senere er jeg nået frem til de mest brugbare og værdiskabende værktøjer, som gør dig i stand til at gøre en forskel via dit arbejde – og derudover høste frugterne i dit privatliv.

Uanset

  • Om du allerede har fundet den indre ildsjæl frem eller ej
  • Hvad du arbejder med
  • Om du er leder eller medarbejder

Er der masser af inspiration og konkrete værktøjer at hente i seminaret ”Ildsjælen på arbejde”, som jeg afholder d. 14.-15. marts 2012 på Tivoli Hotel i København.

Den første dag handler kort sagt om at brænde igennem og den anden dag om at undgå at brænde ud. Vi skal blandt andet beskæftige os med at:

  • Få en hverdag med mere mening
  • Lære den indre ildsjæl at kende
  • Skabe mere indflydelse og resultater
  • Sikre det gode samarbejde og give brugbar feedback
  • Sige nej uden at få dårlig samvittighed
  • Forebygge og håndtere stress

Du kan downloade al information om seminaret her (Og hvis du som jeg er jyde, vil du måske gerne vide, at seminaret kun koster 4.500 ex moms og inkl. forplejning).

Du kan tilmelde dig her eller naturligvis kontakte mig, hvis der er mere, du gerne vil vide.

Comments are closed.