Jeg kan ikke stoppe lockouten, men jeg kan give dig en bog

Kære lærer,

Jeg ville ønske, at jeg kunne stoppe alt det, der foregår, så du bare kunne få lov til at gøre det, du brænder for. Men det står desværre ikke i min magt.

I stedet har jeg besluttet at give dig min bog “Ildsjælenes bog” (normalpris 249,-). Jeg håber, at den kan give nogen gnisten tilbage og hjælpe andre med at holde dampen oppe.

Det gør mig helt oprigtigt ondt at iagttage, hvad der sker. Jeg har de sidste otte år arbejdet med udsatte børn og unge, og jeg ved, hvor meget den enkelte lærers ild betyder, når man vokser op. Det ved jeg også fra mit eget liv.

Samtidig er mange af mine nærmeste venner lærere, og jeg har altid (og vil altid) beundre dem for deres hårde arbejde. Jeg kunne aldrig holde til det. Men desværre kan jeg også mærke på dem, at konflikten rammer dem der, hvor det er allerværst: At andre ikke ved eller værdsætter alt det, du gør udover det, der står i din kontrakt. Fordi du VIL.

Endvidere har jeg holdt mange foredrag for lærere de sidste par år, og jeg bliver altid blæst væk af deres engangement, når vi taler om ildsjæle.

Og mest af alt så har jeg en søn, der om fem år skal starte i den danske folkeskole. Jeg skal nok sørge for, at han møder op og er undervisningsparat og samarbejde med dig og dine kolleger, så han bliver en dygtig dreng med tonsvis af selvværd.

Derfor håber jeg helt inderligt, at din indre ild får lov at brænde, selvom den for alvor har sine udfordringer for tiden. Vi har så meget brug for dig! Måske kan min bog hjælpe lidt til, at det sker.

Alt dette gør, at jeg gerne vil give dig muligheden for at downloade bogen ganske gratis frem til lørdag d. 27. kl. 12.00. Min kone (der er læreruddannet) har også skrevet tre kapitler om stress i den.

Du kan hente den her:

(Linket er fjernet, da tiden nu er gået. Men rigtig god fornøjelse til jer, der hentede den!)

Det er en rigtig god bog, skrevet af én, der både teoretisk og fra egne erfaringer, ved, hvad han taler om. Ildsjæle er i høj grad med til at “kitte” vores samfund sammen. Læs bogen og styrk din egen ildsjæl!

Lise Egholm, Rådmandsgades Skole

Indgrebsupdate

Så er lockouten slut, men jeg har besluttet mig for at lade muligheden være åben frem til lørdag, da det er helt tydeligt, at mange har brug for inspiration til at holde ildsjælen tændt efter den hårde omgang. Tak til alle de dejlige ord, jeg har modtaget :-)

Kommentarer

Hanne siger:
24. April, 2013 at 19:46

Hej Tommy

Hvor er det dog fortryllende med dine positive tilkendegivelser og ægte forståelse for, hvad et lærerliv indebærer.
Mange tak for din boggave. Jeg vil glæde mig til at læse den.

Vh.
Hanne

lene lamberth siger:
26. April, 2013 at 05:04

sikken en omgang, lærerne lige har været igennem K.H. lene

Rikke Huus siger:
26. April, 2013 at 12:13

Den vil jeg glæde mig til at læse….håber den kan give mig et tiltrængt boost!

Skriv en kommentar