Kurser

Tættere på dig – et helt nyt koncept af kickstart, facilitering og fastholdelse

I februar 2014 udgav Tommy Krabbe sin tredje bog: “Din bog – 100 spørgsmål kun du kan besvare”. Den er skabt til at bygge bro mellem foredrag / kursus og den efterfølgende hverdag. Kurset veksler mellem oplæg fra Tommy om forskellige emner såsom motivation, energi, kommunikation, inspiration, at give, entusiasme, udvikling og meget mere (valget af specifikke emner aftales på forhånd). Herefter får deltagerne tid til at sidde og svare på spørgsmål og få deres egne ahaoplevelser, hvorefter de deler den nye viden med sidemanden. Så det er en god blanding af inspiration, fordybelse og videndeling. Formålet er, at den enkelte kommer tættere på en forståelse af sig selv og dermed udvikler sig selv. Delingen gør det muligt for andre at komme tættere på vedkommende.

Konceptet kan vinkles på mange forskellige måder – fx også således, at deltagerne i større eller mindre grad selv kan vælge, hvilke emner de ønsker at fordybe sig i.

I købet af kursusdagen arbejder den enkelte kursist med sit eget eksemplar af bogen, og når dagen er ovre, får vedkommende sin bog med hjem, så erfaringerne er fastholdt og resten af bogen kan udfyldes, når der er tid og lyst til det.

Guldgraversamtaler – konstruktive dialoger i teori og praksis

Vi får det bedste ud af hinanden gennem kommunikation, men det er en svær størrelse, og ofte sker der det, at vi får det værste frem i hinanden. Kommunikation kan løse konflikter, men faktisk kan vi også lære at bruge ord, så vi kan få noget frem hos et andet menneske, som den anden ikke engang var klar over, at han / hun vidste. Og det er sjovt nok ofte løsningerne på det, vedkommende går og har udfordringer med i det daglige.

Tommy er selvfølgelig rustet til kommunikationskursus med en baggrund som Cand. Mag. i Kommunikation, men der er ikke tale om kedelige teoretiske fremstillinger. Selvfølgelig skal vi omkring fundamentet for guldgraversamtalerne og forskellige redskaber. Men det handler om at komme frem til selve træningen. For selvom vi har kommunikeret hele vores liv, så bør vi stadig træne os selv i det, når det handler om at få det bedste frem ti andre.

Kurset henvender sig til en lang række virksomheder og organisationer – bortset fra steder, hvor man ikke har behov for at tale med andre mennesker. Deltagerne skal selvfølgelig være villige til at indgå i træningen, da de ellers ikke vil få noget ud af det.

Fokuseret og produktiv – på en dag

For en gangs skyld, skal medarbejderne ikke til et kursus, hvor de skal sidde og lytte til noget, der er glemt to dage efter. For den enkelte kursists egne tanker og erfaringer er i centrum. De får inspirerende oplæg, konkrete værktøjer og allervigtigst tid til at få det ind under huden, så det kommer til at gøre en forskel i arbejds- og privatliv.

Undervisningsformen henter det bedste fra inspirerende foredrag og klassisk undervisning. Tommy Krabbe har i mange år været en decideret nørd inden for alt, der hedder ”personlig udvikling”. Nu har han skåret al hokuspokus fra og samlet det bedste, så det hele kan klares på en dag – endda uden hast.

Når dagen er ovre vil kursisten både have kortlagt sig selv på den positive (fokuserede og produktive) og negative (passive og fortravlede) side, og vigtigst af alt vil vedkommende have værktøjerne til at kunne skabe forskellen fremover.

Kurset kan både bestilles som et internt virksomhedskursus, men udbydes også af og til som et åbent kursus.

Øvrige kurser

Tommy Krabbe tilbyder desuden flere kurser, som kan sammensættes med kunden ud fra nøgleordene: Ildsjæle, motivation, kommunikation, stress og trivsel.