Presse

Den 24. okotober 2011 handlede Religionsrapport på P1 om den amerikanske “guru” Michael Beckwith. Jeg har tidligere kritiseret “The Secret” og blev i forlængelse heraf bedt om at tage et kritisk blik på den karismatiske amerikaner. Lyt til programmet her.

I anledningen af frivillighedsåret 2011 lavede SR Bistand et særligt temanummer om frivilligt arbejde, hvor de blandt andet interviewede mig om ildsjæle. Læs nummeret her.

Onsdag d. 6. april medvirkede jeg i TV2 Syds udsendelse “Tango”, der denne gang sætter fokus på frivilligt arbejde. Du kan se hele klippet (og nyde nogle fantastiske, engagerede pensionister) her.

Den 11. og 14.  marts 2011 var jeg i TV2 Lorry for at fortælle om mit projekt “Jagten på Danmarks næste rollemodel”. Se klippet her.

Den 11. marts bragte Kristeligt Dagblad en artikel om seksualiseringen af unge kvinder i tv, hvor de blandt andet spurgte mig om min holdning til, hvem der har ansvaret. Læs artiklen her.

Valbybladet bragte d. 6 okobter 2010 en artikel baseret på et interview, jeg gav.
Artiklen kan læses som PDF her..

Hør den første af seks udsendelser, hvor jeg medvirker i Vita på DRs P1 her. I udsendelsen er der især fokus på, hvad en ildsjæl er, og hvorfor jeg beskæftiger mig med begrebet.

Udsendelse 2 fra Vita kan du lytte til her. Denne gang handler det især om de fire ildsjæletyper.

Udsendelse 3 fra Vita finder du her. Denne udsendelse handler om at tænde ilden i andre.

Udsendelse 4 fra Vita finder du her. Udsendelsen fokuserer især på, hvad vi selv kan gøre for at finde og følge et livsformål, og hvordan jeg personligt arbejder med lykken.

Femte udsendelse handler om udfordringerne ved at være projektmenneske. Derudover præsenterer jeg et værktøj til at få succes med sine projekter uden at brænde ud, nemlig “Ildsjælehjulet”. Hør udsendelsen her

I den sjette udsendelse er min kone også med. Her taler vi blandt andet om at undgå stress og være et helt menneske. Find udsendelsen her.

Læs DGI magasinet UDSPILs ord om bogen her.

Læs artikel fra Berlingske Tidende (Business) om at lade ildsjælene brænde igennem her.

Artikel fra bladet Xryds. Hent den her.

Artikel fra Dagbladet Roskilde baseret på et foredrag, jeg holdt for ildsjæle i Lejre Kommune. Download den her.

Ugebladet Søndag bragte i foråret 2010 en artikel, hvor jeg blev interviewet om det at tænde ildsjælen. I slutningen er der også en test, som journalisten efterfølgende lavede. Klik på den enkelte side for at downloade artiklen: side 1, side 2, side 3, side 4.

Kommunalbladet nævner “Ildsjælenes bog” som et tip i denne artikel i sektionen “Job og Karriere”