Tommy Krabbe

tommy-portræt-2-til-side-300x278Jeg er Danmarks førende ildsjælolog. Da jeg selv har fundet på ordet, er jeg højst sandsynligt også den eneste.

Men efter at blive præsenteret på hundredvis af måder, har jeg fundet ud af, at det er det, jeg er. Jeg er klog på og nærmest skræmmende optaget af, hvad der får os i den tilstand, hvor ildsjælen brænder – uden at brænde ud. For det har konsekvenser for vores arbejdsliv, privatliv og fritidsliv og ikke mindst vores relation til andre omkring os.

Så mine foredrag tager udgangspunkt i det engagerede menneske, men det tager mange drejninger derfra. Jeg taler blandt andet om social kapital, kommunikation, ildsjæle, motivation, forandringer, idéer der skal blive til virkelighed, samarbejde og ikke mindst det nye foredrag, der vender det hele på hovedet: Den trælse organisation.

Min uddannelsesmæssige baggrund som Cand. Mag. i Kommunikation var heller ikke lige så smart i forhold til at få mig til at klappe i i forsamlinger.

Derudover har jeg haft et hav af forskellige jobs og har både pushet dagligvarer, billige burgere og dyre vine til danskerne og har senere haft gode jobs i projektlederstillinger både indenfor det offentlige og private, men i dag holder jeg foredrag, workshops og kurser – ca. 150 af slagens om året.

 

For booking af foredrag: Ring til mit foredragsbureau Athenas på 35 11 21 31.