Top fem over de mest læste blogindlæg på ildsjael.dk i 2011

2011 er ved at rinde ud, og i den forbindelse er der mange analyser, der på forskellige måder beskriver året. Jeg har lavet en kort analyse af statistikkerne på min egen hjemmeside, og den viste i første omgang, at jeg har skrevet 35 blogindlæg, og så er det jo oplagt at se på, hvad ildsjælene rundt omkring i landet blev mest tændte på at læse.

Derfor kommer her en liste over de fem mest læste indlæg. Hvis du klikker på overskrifterne, kommer du direkte til selve blogindlægget.

Nr. 5: Skriget til undgængeren i os alle

Et kort portræt af den nu 30-årige kunstner, Nadia Plesner, der i 2011 tog kampen om med verdens største brand – og vandt! Nadia laver kunst, der tvinger os til at åbne det blinde øje, vi ellers gerne vil vende til.

Nr. 4: Ildsjæl på en tallerken

En reportage fra åbningen af en-aftens-restauranten ”Ukrudt”, der var kulminationen af et fremragende projekt, hvor Meyers Madhus samarbejdede med fangerne i Vridsløselille Statsfængsel. Det kom der et fantastisk aften ud af. Og forhåbentligt meget mere.

Nr. 3: Sådan får du mere indflydelse

Hvis man gerne vil have mere indflydelse på sine omgivelser, kommer jeg her med nogle bud på, hvordan det kan gøres. I dette tilfælde handler det især om at sælge.

Nr. 2: Hvad er din livsfilosofi?

Det må siges at være et af de mere tunge blogindlæg. Det beskæftiger sig også med de store spørgsmål såsom: Hvad er virkeligheden? Hvem er jeg? Hvordan er jeg? Hvad skal jeg gøre med mit liv?

Nr. 1: Sådan siger du nej med god samvittighed

Dette blogindlæg ”vandt” en suveræn førsteplads, og det er et meget populært emne at debattere, når jeg holder foredrag. For som ildsjæl kan det være helt ufatteligt svært at sige nej, når nogle spørger om noget. Derfor kommer mange ildsjæle ud i en situation, hvor de overbelaster sig selv og dermed ikke kan hjælpe nogen. Men hvordan kan man så sige et pænt nej uden at få dårlig samvittighed? Det kommer jeg med nogle konkrete bud på i indlægget. Senere har jeg også indspillet det som video, og den har jeg sat ind i indlægget.

Jeg glæder mig til at blogge videre i 2012.

Godt nytår!

Skriv en kommentar